Käsi- ja jalkahoidot

Auvoista oloa

– spa käsihoito 60 min. 65 €
Hemmotteleva ja rentouttava käsien erikoishoito. Hoidon aikana saat levätä pedissä ja nauttia käsien ihoa huomioivasta kuorinnasta, naamiosta ja hieronnasta. Hoitoon sisältyy käsikylpy, kynsien muotoilu sekä kynsinauhojen huolto ja lakkaus kirkaalla lakalla. Halutessa voit myös ostaa hoitolasta värilakan, jolla lakkaus tehdään.

Aivan pumpulia

– manikyyri 45 min. 45 €, 30 min. 35 €
Käsien hemmotteleva manikyyri, joka sisältää käsikylvyn, kynsien muotoilun sekä kynsinauhojen huollon ja lakkauksen kirkkaalla lakalla. Halutessa voit myös ostaa hoitolasta värilakan, jolla lakkaus tehdään.

Rentouttava jalkahoito

– jalkahoito 60 min. 70 €, 90 min. 95 €
Elvyttävää energiaa jaloillesi. Aromaattinen jalkakylpy rentouttaa ja valmistaa sinut hellään hoivaan. Hoito tehdään pedissä leväten joten saat samalla pienen huilihetken itsellesi. Hoitoon sisältyy kovettumien poisto, kynsien ja kynsinauhojen siistiminen, hieronta ja halutessa lakkaus. Lakkaus tehdään uudella lakalla, jonka voit ostaa mukaasi tai voit tuoda oman kynsilakan lakkausta varten.

Pieni huili -jalkahoito

– jalkahoito 30 min. 45 €
Kevyt jalkahoito, joka sisältää jalkakylvyn, kynsien leikkauksen ja siistimisen. Kevyt raspaus ja jalkavoide. Pieni hetki jaloille, iso ilo mielelle!

Spa-jalkahoito

– 90 min. 110 €
Hemmottelua ja hoitoa jaloillesi. Hoito alkaa yrttijalkakylvyllä, joka rentouttaa ja valmistaa sinut hellään hoitoon, kylvyn aikana jalkasi kuoritaan kosteuttavalla himalajansuolakuorinnalla. Hoitoon sisältyy kovettumien poisto, kynsien ja kynsinauhojen siistiminen, kosteuttava naamio, hieronta ja halutessa lakkaus. Lakkaus tehdään uudella lakalla, jonka voit ostaa mukaasi tai voit tuoda oman kynsilakan lakkausta varten.

Lempeä lumous

– magnesium jalkahoito 60 min. 80 €, 90 min. 110 €
Lumoavan rentoa oloa koko kehoon. Magnesiumjalkahoito hellii erityisesti jalkoja, jotka kärsivät lihasjumeista, suonenvedosta, turvotuksesta tai krampeista. Hoidon aikana jalkoja hierotaan ja käsitellään magnesiumtuottein sekä tehdään perusjalkahoito. Lempeän lumoava rentous virkistää myös mielen.

Varpaankynsien siistiminen

– 20 min. 38 €
Nopea varpaiden siistiminen ja ylläpitohoito valmiiksi hyväkuntoisille jaloille. Sisältää varpaankynsien leikkauksen, viilauksen, kynsinauhojen siistimisen ja ihon kosteutuksen.

 

Varpaankynsien siistiminen, paksuuntuneet kynnet

– 30 min. 45 €
NPaksuuntuneiden varpaankynsien siistiminen. Sisältää varpaankynsien leikkauksen, ohentamisen poralla, viilauksen, kynsinauhojen siistimisen ja ihon kosteutuksen.