Kasvohoidot

Kasvohoidoissa käytetään kotimaista Ekopharman tuotesarjaa, joka on vegaanista ja sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Tuotteet sisältävät lähituotettuja raaka-aineita joiden aktiiviaineina ovat marjat ja kasviuutteet. Marjojen avulla kehitetty ihonhoitosarja on tehokas ja hyvin siedetty, sopii myös herkkäihoisille. Ekopharma tuotteet valmistetaan alusta loppuun kotimaassa, aitoa lähikosmetiikkaa Suomesta.

Peruskasvohoito – NATURAL

– peruskasvohoito 60 min. 70 €

Peruskasvohoito joka räätälöidään juuri sinun iholle sopivaksi. Kasvohoito sisältää puhdistuksen, kuorinnan, iholle sopivan seerumin ja naamion, rentouttavan kasvohieronnan naamion aikana, silmänympärysvoiteen sekä loppuvoiteen.
Voit valita tämän hoidon ensimmäiseksi hoidoksi jos et ole varma mikä hoito sopii parhaiten ihollesi.

 

Sateentekijä

– GLOW kasvohoito kaksoiskuorinnalla
60 min. 80 €

Kosteuttaa sekä heleyttää ihoa. Sopii kaikille ihotyypeille virkistäen kosteusköyhän ihon. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kuorinta, entsymaattinen  Glow PEEL -kuorinta, kasvoöljyhieronta ja kosteuttava geelinaamio sekä silmänympärysnaamio. Hoito täydentyy kosteuttavalla kasvosuihkeella, seerumilla ja voiteella.
Tule silloin, kun haluat hemmotella itseäsi ja palauttaa takaisin ihon luonnollisen kosteuden.

 

Tähtisadetta – kuningatarhoito

– PRO-Collagen Anti-Age kasvo- ja dekolteehoito kaksoiskuorinnalla 90 min. 125 €

Hemmotteleva, ihoa uudistava hoito. Tyrniuute ja Q10 ehkäisee ihon valovaurioita ja ennenaikaista ikääntymistä. Peptidit ja aminohapot edistävät ihon kollageenin muodostumista ja napakoittavat ihoa. Hoidossa tehdään kaksoiskuorinta: Tyrni AHA-Duo sekä kemiallinen Tyrni Professional Anti-Age Peel -hedelmähappokuorinta.
Hoito sopii erityisesti silloin kun kaipaat ihoosi heleyttä, napakkuutta ja kirkkautta. Hoitoon kuuluu dekolteealueen hoito sisältäen kuorinnan, seerumin sekä voiteen ja lisäksi kädet kuoritaan ja kosteutetaan naamion aikana.

 

IHONPUHDISTUS – CLEAR puhdistava kasvohoito

Syväpuhdistus kolmoiskuorinnalla
60 min. 80 €

Syväpuhdistava kasvohoito kaikille ihotyypeille. Valitse tämä hoito silloin kun iho kärsii epäpuhtauksista, aknesta tai erittää runsaasti talia. Hoidossa käytetään  Karpalo Professional Peel BHA + Lactic Acid 10 % -kemiallista kuorintaa. Lisäksi hoitoon sisältyy mekaaninen ihonpuhdistus ja ultraäänikuorinta.

Huomioi ennen hoitoa, jos käytät lääkkeitä jotka vaikuttavat ihoon (akne). Lääkekuurin aikana ei saa käyttää AHA-happoja. AHA-kuorinnan voi tehdä noin 8 viikkoa lääkekuurin jälkeen.

 

ULTRAÄÄNIPUHDISTUS

Ihon syväpuhdistus
60 min. 70 €

Ultraäänipuhdistus on tehokas ja hellävarainen menetelmä, joka kuorii ja syväpuhdistaa ihoa. Hoito poistaa kuollutta ihosolukkoa, talia ja epäpuhtauksia. Hoidon jälkeen iho on kirkas ja kuulas. Hoitoon sisältyy myös mekaaninen puhdistus (tarvittaessa) ja ihoa rauhoittava naamio.

 

CLEAR nuoren ihonpuhdistus

45 min. 65 €

Puhdistava ja ohjaava kasvohoito sopii ensimmäiseksi kasvohoidoksi nuorelle.
Hoitoon sisältyy mekaaninen ihonpuhdistus ja tarvittaessa ultraäänikuorinta.
Hoidon jälkeen iho kosteutetaan ja tehdään rentouttava kasvohieronta.
Hoito viimeistellään seerumilla ja voiteella.

 

Kasteen Kaunotar

Ihon kolmoiskuorinta ja ultraäänipuhdistus + tehoaineiden imeytys ulträänellä
60 min. 85 €, 90 min. 125 €

Tehokas ihon kirkastus ja kosteutus. Hoitoon sisältyy kolmoiskuorinta ja kerrostettu kosteutushoito. Ultraäänipuhdistus vie iholta talitukkeumat ja kirkastaa ihoa. Tarvittaessa lisäksi mekaaninen puhdistus. Valitse tämä hoito kun ihosi on vahvasti pintakuiva ja epäpuhdas tai samea.

 

Lumoava huili

60 min, 75 €, 90 min, 95 €
Ota hetki itsellesi ja rentoudu.
Hoito alkaa intialaisella päähieronnalla jonka jälkeen laskeudutaan petiin ja tehdään kosteuttava kasvohoito (alkupuhdistus, kasvovesikosteutus, seerumi, kosteuttava öljy) keskittyen pitkään kasvohierontaan. Lopuksi kosteutus sinetöidään iholle sopivalla kasvovoiteella.

 

Kevyt kasvohoito

30 min, 60 €
Kasvojen kevyt kaunistava hoito, iho kirkastuu ja raikastuu. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion, kulmien siistimisen ja loppuvoiteet. Tule rentoutumaan hetkeksi vaikka keskellä työkiireitä!

 

Ripsien ja kulmien värjäys ja muotoilu päähieronnalla

30 min, 35 €
Kulmat ja ripset värjätään huomioiden yksilöllisesti ihosi väri. Väriaineiden vaikuttaessa tehdään rentouttava päänahkaa stimuloiva hieronta. Irrottaudu hetkeksi arjesta ja ota luonnollinen facelift ryhdikkäillä kulmilla.

 

Kulmat tai ripset päähieronnalla

15 min, 20 €
Klassinen ripsien tai kulmien kestovärjäys helpottaa arjen kauneusrutiineja.
Pieni hemmotteluhetki sinulle.

 

Kulmien muotoilu päähieronnalla

15 min, 15 €
Kulmien muotoilu ei sisällä värjäystä.

Lisäpalveluna hoidon yhteydessä

Kulmien muotoilu ja kestovärjäys 10 €

Kestovärjäys (ripset ja kulmat) 20 €

Sokerointi, ylähuuli tai leuka 15 €

Sokerointi, ylähuuli ja leuka 20 €

Timanttihionta 25 €

Ultraäänipuhdistus 25 €