Kasvohoidot

Kasvohoidot luodaan yksilöllisesti asiakkaan hoitotarpeen mukaan. Kaikki hoidot sisältävät dekolteehieronnan sekä rentouttavan kasvohieronnan. Lisäpalveluilla voidaan kasvohoidon kestoa pidentää tarpeen mukaan.

Sateentekijä

– kosteuttava kasvohoito 60 min, 70 €
Kuivan ja uupuneen ihon elvyttävä kasvohoito. Hoidossa iho palautetaan sen luonnolliseen rytmiin, kosteus viipyy kasteena ihollasi pitkään. Raikkaat ja vahvistavat ravinteet ruokkivat ihon hyvinvointia. Tule silloin, kun haluat hemmotella itseäsi.

Kuiskaus tuulessa

– hajusteeton kasvohoito 60 min, 70 €
Lempeä kasvohoito, joka tehdään täysin tuoksuttomilla tuotteilla. Hoito sopii erityisesti herkkäihoisille ja hajusteherkille. Tule rauhoittumaan tuulen kuiskaukseen.

Tähtisadetta

– Antiage kasvohoito 90 min, 110 €
Uudistava ja kiinteyttävä aikuisen ihon hoito. Kasvojen kimmoisuutta ja kirkkautta elvytetään pitkällä kasvohieronnalla imeyttäen samalla ihoon tehoaineita. Hoitoon sisältyy valintasi mukaan joko käsi- tai jalkahieronta tehonaamion aikana. Hoito uudistaa olemuksesi, ja kasvosi hehkuvat tähtien kera.

Pieni huili

30 min, 45 €
Ota hetki itsellesi ja rentoudu. Kasvohoidossa tehdään raikas alkupuhdistus ja elvytetään väsynyttä,  kuivaa ihoa ja tasapainotetaan ihon kosteutta. Naamion aikana voit nauttia rentouttavasta päähieronnasta.

Ihonpuhdistus

60 min. 70 €
Hoidossa keskitytään ihon mekaaniseen syväpuhdistukseen.  Epäpuhtaudet saavat kyytiä kun iho sekä kuoritaan että mekaanisesti syväpuhdistetaan huolellisesti. Tule silloin kun ihosi tarvitsee syväpuhdistusta. Hoito sisältää rauhoittavan naamion ja kevyen hieronnan.

Onnen emonen

– hemmotteleva kasvohoito akupainannalla 30 min. ja jalkojen kevyt hieronta  30 min. 75 €
– hemmotteleva kasvohoito akupainannalla 60 min. ja jalkojen kevyt hieronta  30 min. 110 €

Täydellinen hemmotteluhoito tulevalle äidille. Hoitoon sisältyy 30 minuutin kevyt kasvohoito ihotyypin mukaan sekä 30 minuutin jalkojen hieronta, jossa elvytetään lymfakiertoa. Lopuksi jalat kosteutetaan turvotusta vähentävällä voiteella.

Erikoiskasvohoidot

Erikoiskasvohoidoissa käytetään hoitoa tehostavia laitteita. Ihonhoitotuotteet ovat suomalaisia, ekologisia, vegaanisia ja eläinkokeettomia luonnonkosmetiikkasarjoja.

Kasteen Kaunotar

60 min. 80 €, 90 min. 110 €
Tehokosteutushoito iholle. Ultraääni-imeytys saa tehoaineet imeytymään ihoon helpommin, tehokkaammin ja syvemmälle ihon pintakerrokseen. Hoito rauhoittaa ihoa ja virkistää ihon mikroverenkiertoa parantaen ihon omaa väriä. Hoitoon sisältyy ihoanalyysi, alkupuhdistus, syväpuhdistus ultraäänellä sekä tehoaineiden imeytys ultraäänellä, ihoa vahvistava hoitonaamio sekä rentouttava hieronta ja ihoa suojaava voide.

Ultraäänipuhdistus

60 min. 75 €
Ultraäänipuhdistus on ihon syväpuhdistus ilman kipua.  Hoito irrottaa kuollutta ihosolukkoa, vähentää turvotusta, kiihdyttää ihon solujen aineenvaihduntaa tasoittaen ihon pintakerrosta

Ekopharma pH-kuorinta

60 min. 75 €

EKOPHARMAN pH-kuorinta on ikääntyvän, tukkoisen tai akneihon täydellinen hoito. pH-kuorinta kirkastaa ja heleyttää ihoa, vaalentaa pigmenttiläiskiä sekä tasoittaa ihon pieniä juonteita. Hoidon aikana pieni punoitus, pistely ja kirvely ovat normaaleja reaktioita ja kertovat siitä, että epidermiksen ihosolukko uudistuu ja sarveissolukerroksen keratinosyytit hilseilee pois.

Ekopharma pH-kuorinta

60 min. 75 €

EKOPHARMAN pH-kuorinta on ikääntyvän, tukkoisen tai akneihon täydellinen hoito. pH-kuorinta kirkastaa ja heleyttää ihoa, vaalentaa pigmenttiläiskiä sekä tasoittaa ihon pieniä juonteita. Hoidon aikana pieni punoitus, pistely ja kirvely ovat normaaleja reaktioita ja kertovat siitä, että epidermiksen ihosolukko uudistuu ja sarveissolukerroksen keratinosyytit hilseilee pois.

Timanttihionta

60 min. 75 €
Kun ihosi kaipaa kirkkautta ja heleyttä, timanttihionta uudistaa, puhdistaa ja tasoittaa ihoa. Hoito kuorii hellävaraisesti ihon pinnan, jolloin hoitoaineiden imeytyminen helpottuu. Erityisesti hoito sopii puhdistettavalle ja ikääntyvälle iholle hyvien hoitotulosten ansiosta.

Kulmapalvelu

30 min, 30 €
Kulmapalvelussa kulmasi muotoillaan yksilöllisesti ja värjätään huomioiden ihosi väri. Kulmapalveluun kuuluu myös ripsien kestovärjäys ja väriaineiden vaikuttaessa tehdään rentouttava päänahkaa stimuloiva hieronta. Irrottaudu hetkeksi arjesta ja ota luonnollinen facelift ryhdikkäillä kulmilla.

Kulmat tai ripset

15 min, 18 €
Klassinen ripsien tai kulmien kestovärjäys helpottaa arjen kauneusrutiineja.
Pieni hemmotteluhetki sinulle.

Kulmien muotoilu

15 min, 13 €
Kulmien muotoilu ei sisällä värjäystä.

Lisäpalveluna hoidon yhteydessä

Timanttihionta 20 €

Ultraääni 20 €

Kulmien muotoilu ja kestovärjäys 10 €

Kestovärjäys (ripset ja kulmat) 20 €

Sokerointi, ylähuuli tai leuka 15 €

Sokerointi, ylähuuli ja leuka 20 €

Käsien tai jalkojen kuorinta, naamio ja hieronta 25 €