Kasvohoidot

Kasvohoidot luodaan yksilöllisesti asiakkaan hoitotarpeen mukaan. Kaikki hoidot sisältävät dekolteehieronnan sekä rentouttavan kasvohieronnan. Lisäpalveluilla voidaan kasvohoidon kestoa pidentää tarpeen mukaan.

Sateentekijä

– kosteuttava kasvohoito 60 min, 70 €
Kuivan ja uupuneen ihon elvyttävä kasvohoito. Hoidossa iho palautetaan sen luonnolliseen rytmiin, kosteus viipyy kasteena ihollasi pitkään. Raikkaat ja vahvistavat ravinteet ruokkivat ihon hyvinvointia. Tule silloin, kun haluat hemmotella itseäsi.

Kuiskaus tuulessa

– hajusteeton kasvohoito 60 min, 70 €
Lempeä kasvohoito, joka tehdään täysin tuoksuttomilla tuotteilla. Hoito sopii erityisesti herkkäihoisille ja hajusteherkille. Tule rauhoittumaan tuulen kuiskaukseen.

Tähtisadetta

– Antiage kasvohoito 90 min, 110 €
Uudistava ja kiinteyttävä aikuisen ihon hoito. Kasvojen kimmoisuutta ja kirkkautta elvytetään pitkällä kasvohieronnalla imeyttäen samalla ihoon tehoaineita. Hoitoon sisältyy valintasi mukaan joko käsi- tai jalkahieronta tehonaamion aikana. Hoito uudistaa olemuksesi, ja kasvosi hehkuvat tähtien kera.

Pieni huili

30 min, 45 €
Ota hetki itsellesi ja rentoudu. Kasvohoidossa tehdään raikas alkupuhdistus ja elvytetään väsynyttä,  kuivaa ihoa ja tasapainotetaan ihon kosteutta. Naamion aikana voit nauttia rentouttavasta päähieronnasta.

Nuoren ihonpuhdistus

45 min, 59 €
Sopii ensimmäiseksi kasvohoidoksi nuorelle (10-15 v.). Hoito sisältää ihonhoidon ohjausta, alkupuhdistuksen, kuorinnan, ihon valmistelun puhdistukseen lämpimien komperessien avulla, kevyen mekaanisen puhdistuksen, naamion ja loppuvoiteen. Hoidossa käytetään nuoren iholle sopivia hellävaraisia tuotteita.

Rentouttava kasvohieronta

30 min, 35 €
Rentouttava kasvohieronta linnunlaulun säestyksellä pyyhkii mielestä kiireen ja stressin. Kasvohieronta rentouttaa kokonaisvaltaisesti ja parantaa ihon verenkiertoa sekä aineenvaihduntaa. Hieronta tehdään ihoa kosteuttavilla ja ravitsevilla öljyillä. Hoito sisältää alkupuhdistuksen ja rentouttavan kasvohieronnan luonnonkosmetiikalla.

Ihonpuhdistus

60 min. 70 €
Hoidossa keskitytään ihon mekaaniseen syväpuhdistukseen.  Epäpuhtaudet saavat kyytiä kun iho sekä kuoritaan että mekaanisesti syväpuhdistetaan huolellisesti. Tule silloin kun ihosi tarvitsee syväpuhdistusta. Hoito sisältää rauhoittavan naamion ja kevyen hieronnan.

Hehkeä Heili

Kirkastava ja kosteuttava kasvohoito 30 min. + aromahieronta (selkä tai jalat)  30 min. 75 €

Kirkastava ja kosteuttava kasvohoito 60 min. + aromahieronta (selkä tai jalat)  30 min. 110 €

Hehkua ja hemmottelua kasvoille sekä vartalolle. Hoitoon sisältyy ihoa kirkastava ja kosteuttava kasvohoito ihotyypin mukaan sekä aromahieronta Frantsilan eteerisillä öljyillä.

BTB13 kasvohoidot

BTB13 on Oulun yliopiston kehittämä molekyyli joka suojelee ihosoluja sekä kantasoluja haitallisilta happiradikaaleilta sekä aktivoi solujen toimintaa. BTB13 toimii silloin kun tavallisen kosmetiikan hoitovaste ei riitä – kun aktivoidaan ihon kantasoluja, puhdistetaan ihosoluja kuona-aineista sekä samalla kosteutetaan, rauhoitetaan ja suojataan ihoa sekä lievitetään ihon kutinaa ja tulehdusta.

BTB13 Lempeä levollisuus

60 min. 95 €
Tämä hoito pyyhkii väsymyksen ja stressin iholta. Superkasvohoito joka uudistaa ja heleyttää ihoa palauttaen nuorekkaan ja levänneen ilmeen. Iholle tuodaan sitä vahvistavat vitamiinit ihotyypin mukaan. Hoidossa käytetään vain BTB13-tuotteita, jotka edistävät solujen aineenvaihduntaa, vähentävät ihotulehdusta, puhdistavat soluja kuona-aineista sekä suojaavat oksitatiiviselta stressiltä.

BTB13 Medical Skin Peel – happohoito

60 min. 110 €, 3 x sarjahoito 255 €
30 min. 70 €, 3 x sarjahoito 165 €

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, PHA-kuorinnan, tarvittaessa voidaan tehdä joko ihon mekaaninen- tai ultraäänipuhdistus, iholle tuodaan naamio ja hoitovoide. Hoito on ihon kemiallinen kuorinta, jolla parannetaan ihon ulkonäköä ja rakennetta. Tehokas ja turvallinen tapa uudistaa ja tasoittaa ihon pintakerrosta. Hoitaa ihon ryppyjä ja juonteita, paksua, rasvaista ja suurihuokoista ihoa, tasoittaa ihon väriä sekä vähentää sen bakteerikasvua. Hoidon hintaan sisältyy kevyt käsihieronta ja käsien kosteutus. Suosittelen BTB13 Medical happohoitoa sarjahoitona 2-3 viikon välein ja 3-6 kertaa ihon tarpeiden mukaan.

Erikoiskasvohoidot

Erikoiskasvohoidoissa käytetään hoitoa tehostavia laitteita. Ihonhoitotuotteet ovat suomalaisia, ekologisia, vegaanisia ja eläinkokeettomia luonnonkosmetiikkasarjoja.

Kasteen Kaunotar

60 min. 80 €, 90 min. 110 €
Tehokosteutushoito iholle. Ultraääni-imeytys saa tehoaineet imeytymään ihoon helpommin, tehokkaammin ja syvemmälle ihon pintakerrokseen. Hoito rauhoittaa ihoa ja virkistää ihon mikroverenkiertoa parantaen ihon omaa väriä. Hoitoon sisältyy ihoanalyysi, alkupuhdistus, syväpuhdistus ultraäänellä sekä tehoaineiden imeytys ultraäänellä, ihoa vahvistava hoitonaamio sekä rentouttava hieronta ja ihoa suojaava voide.

Ultraäänipuhdistus

60 min. 75 €
Ultraäänipuhdistus on ihon syväpuhdistus ilman kipua.  Hoito irrottaa kuollutta ihosolukkoa, vähentää turvotusta, kiihdyttää ihon solujen aineenvaihduntaa tasoittaen ihon pintakerrosta

Ekopharma pH-kuorinta

60 min. 75 €

EKOPHARMAN pH-kuorinta on ikääntyvän, tukkoisen tai akneihon täydellinen hoito. pH-kuorinta kirkastaa ja heleyttää ihoa, vaalentaa pigmenttiläiskiä sekä tasoittaa ihon pieniä juonteita. Hoidon aikana pieni punoitus, pistely ja kirvely ovat normaaleja reaktioita ja kertovat siitä, että epidermiksen ihosolukko uudistuu ja sarveissolukerroksen keratinosyytit hilseilee pois.

Timanttihionta

60 min. 75 €
Kun ihosi kaipaa kirkkautta ja heleyttä, timanttihionta uudistaa, puhdistaa ja tasoittaa ihoa. Hoito kuorii hellävaraisesti ihon pinnan, jolloin hoitoaineiden imeytyminen helpottuu. Erityisesti hoito sopii puhdistettavalle ja ikääntyvälle iholle hyvien hoitotulosten ansiosta.

Kulmapalvelu

30 min, 30 €
Kulmapalvelussa kulmasi muotoillaan yksilöllisesti ja värjätään huomioiden ihosi väri. Kulmapalveluun kuuluu myös ripsien kestovärjäys ja väriaineiden vaikuttaessa tehdään rentouttava päänahkaa stimuloiva hieronta. Irrottaudu hetkeksi arjesta ja ota luonnollinen facelift ryhdikkäillä kulmilla.

Kulmat tai ripset

15 min, 18 €
Klassinen ripsien tai kulmien kestovärjäys helpottaa arjen kauneusrutiineja.
Pieni hemmotteluhetki sinulle.

Kulmien muotoilu

15 min, 13 €
Kulmien muotoilu ei sisällä värjäystä.

Lisäpalveluna hoidon yhteydessä

Timanttihionta 20 €

Ultraääni 20 €

Kulmien muotoilu ja kestovärjäys 10 €

Kestovärjäys (ripset ja kulmat) 20 €

Sokerointi, ylähuuli tai leuka 15 €

Sokerointi, ylähuuli ja leuka 20 €

Käsien tai jalkojen kuorinta, naamio ja hieronta 25 €