Hoidot miehille

Kasvohuolto

60 min. 70 € tai 90 min. 105 €
Kasvohuolto tehdään ihotyypin mukaan, sisältäen alkupuhdistuksen,kuorinnan, kasvohieronnan, naamion ja loppuvoiteen. Tarvittaessa tehdään mekaaninen ihonpuhdistus.

Jalkahuolto

60 min. 70 € tai 90 min. 95 €
Jalkahuolto sisältää jalkakylvyn, kovettumien poiston, kynsien leikkauksen ja siistimisen sekä hemmottelevan jalkahieronnan. Valitse pidempi huolto silloin, kun jalkasi vaativat erityistä huomiota (paljon kovettumia tai halkeamia) tai kaipaat pitkää jalkahierontaa.

Käsihuolto

30 min, 35 € tai 60 min, 65 €
Käsihuollossa kynnet siistitään ja kynsinauhat käsitellään. Kosteuttava naamio ja käsien rentouttava hieronta pehmentää ja poistaa käsien karheuden.

Selkähuolto

60min. 70 €
Selän tehopuhdistus: hoito sisältää kuorinnan, mekaanisen puhdistuksen tarvittaessa, kosteuttavan naamion ja hieronnan. Selän kuorinta voidaan halutessa tehdä suolakuorinnalla. Suola pehmentää, kosteuttaa ja saa kuona-aineet liikkeelle. Rentouttava ja tehokas selän huolto.

Selkä- tai rintakarvojen sokerointi

30-60 min. 1. käsittely 48 €. Seuraavat käsittelyt 43 €
Sokerointi poistaa ihokarvat hellävaraisesti. Hoito on hygieeninen, tehokas ja hellävarainen. Säännöllinen ihokarvojen poisto vähentää ja heikentää karvankasvua. Ensimmäinen sokerointikerta on aina hankalin mutta sokerointi helpottuu kun käyt säännöllisesti poistattamassa ihokarvoja.

Miehen kausihuolto

1 PAKETTI: 90 min, 115 €
Paketti sisältää kasvo- ja jalkahuollon.

2 PAKETTI: 75 min, 100 €
Paketti sisältää kasvo- ja käsihuollon.

BUSINESS MIEHEN PAKETTI: 120 min, 140 €
Paketti sisältää kasvo-, jalka- sekä käsi- tai selkähuollon.