Hoidot miehille

Miesten kasvohoito

60 min. 75 € tai 90 min. 120 €
Kasvohoito tehdään ihotyypin mukaan huomioiden miesten ihonhoitotarpeet. Hoito sisältää alkupuhdistuksen,kuorinnan, kasvohieronnan, naamion ja loppuvoiteen. Tarvittaessa tehdään mekaaninen ihonpuhdistus.

Rentouttava kasvohieronta

30 min. 42 €
Rentouttava kasvohieronta linnunlaulun säestyksellä pyyhkii mielestä kiireen ja stressin. Kasvohieronta rentouttaa kokonaisvaltaisesti ja parantaa ihon verenkiertoa sekä aineenvaihduntaa. Hieronta tehdään ihoa kosteuttavilla ja ravitsevilla öljyillä. Hoito sisältää alkupuhdistuksen ja ihoa hellivän kasvohieronnan luonnonkosmetiikalla.

Jalkahoito

60 min. 70 € tai 90 min. 95 €
Jalkahoito sisältää jalkakylvyn, kovettumien poiston, kynsien leikkauksen ja siistimisen sekä hemmottelevan jalkahieronnan. Valitse pidempi aika silloin, kun jalkasi vaativat erityistä huomiota (paljon kovettumia tai halkeamia) tai kaipaat pitkää jalkahierontaa.

Käsihoito

30 min, 40 € tai 60 min, 70 €
Käsihuollossa kynnet siistitään ja kynsinauhat käsitellään. Kosteuttava naamio ja käsien rentouttava hieronta pehmentää ja poistaa käsien karheuden.

Selkähuolto

60min. 70 €
Selän tehopuhdistus: hoito sisältää kuorinnan, mekaanisen puhdistuksen tarvittaessa, kosteuttavan naamion ja hieronnan. Selän kuorinta voidaan halutessa tehdä suolakuorinnalla. Suola pehmentää, kosteuttaa ja saa kuona-aineet liikkeelle. Rentouttava ja tehokas selän huolto.

Selkä- tai rintakarvojen sokerointi

30-60 min. 1. käsittely 50 €. Seuraavat käsittelyt 45 €
Sokerointi poistaa ihokarvat hellävaraisesti. Hoito on hygieeninen, tehokas ja hellävarainen. Säännöllinen ihokarvojen poisto vähentää ja heikentää karvankasvua. Ensimmäinen sokerointikerta on aina hankalin mutta sokerointi helpottuu kun käyt säännöllisesti poistattamassa ihokarvoja.

Hemmottelupaketti miehelle

1 PAKETTI: 90 min, 130 €
Paketti sisältää kasvo- ja jalkahoidon.

2 PAKETTI: 75 min, 115 €
Paketti sisältää kasvo- ja käsihoidon.

BISNESMIEHEN HEMMOTTELUPAKETTI: 120 min, 160 €
Paketti sisältää kasvo-, jalka- sekä käsi- tai selkähuollon.