Rentouttavat hoidot

Reporankana

– vartalohoito 90 min. 125 €
Rentouttava hoito stressaantuneelle keholle ja uniongelmiin. Hoito aloitetaan rentouttavalla jalkakylvyllä ja jalkojen kuorinnalla. Vartalohoitoon kuuluu selän suolakuorinta, kuivaharjaus koko keholle, käsien kuorinta sekä naamio ja nestekiertoa vilkastuttava pitkä hieronta. Pitkän hieronnan aikana vapaudut vähitellen jännityksistä ja levollisuus laskeutuu koko kehoon.

 

Kelpoa lepoa

– vartalohoito 120 min. 165 €
Kaipaatko elämään lisää onnellisuutta? Tämä hoito saa hymyn huulille ja olon veteläksi. Tutkimukset todistaa, että syvällä rentoutumisella saadaan jopa lisää elinpäiviä!

Hoitoon laskeudutaan rentouttavalla jalkojen epsom-suolakylvyllä ja kuorinnalla. Näiden jälkeen pääset pedille rentoutumaan ja nauttimaan kokonaisvaltaisesta jalkahoidosta (sisältää mm. jalkoja pehmentävän jalkanaamion).
Selkä ja kädet kuoritaan suolakuorinnalla, muut osat vartaloa saa lempeän kuivaharjauksen. Koko vartalo kosteutetaan rauhoittavalla vartaloseerumilla (seerumi sisältää mm. aloeta, herukkaa, kauraa ja hillaa) ja iholle sopivalla kosteusvoiteella. Rentouttavan hieronnan aikana seerumi ja tehovoide imeytyy kehoon kosteuttaen ihon kimmoisaksi. Vartalohoidon lisäksi tehdään kevyt ja lempeä kasvohoito ihotyypin mukaisesti. Hoidon kruunaa päähieronta, jolla poistetaan viimeisetkin stressin rippeet ja tasapainoitetaan mieli.

 

Aromahieronta

Aromahieronta – 60 min. 75 €, 90 min. 100 €

Lumoudu rennosta olosta, anna tunteen levitä koko kehoon. Hoito hellii kireitä lihaksia ja mieltä. Aromahieronta tehdään joko tasapainottavalla, rentouttavalla tai aineenvaihduntaa kiihdyttävällä öljysekoituksella. Sekoitus valitaan hoidon aluksi, on hyvä kuunnella omaa kehoa hoitopäivänä. Hoidon aluksi tehdään kuivaharjaus jotta iho on vastaanottavaisempi öljyille.

 

Kuumakivihieronta

60 min. 80 €, 75 min. 90 €, 90 min. 100 €
Kuumakivihieronnassa käytetyt sileät luonnon basalttikivet kuljettavat lämmön syvälle kudoksiin. Hieronta syvärentouttaa lihaksia, parantaa verenkiertoa ja aktivoi nestekiertoa. Rento ja lämminolo leviää koko kehoon.

 

Intialainen päähieronta 

45 min. 60 €
Päähieronta rentouttaa kehoa ja elvyttää verenkiertoa pään- ja niskan alueella, virkistää ja kirkastaa ajatuksia. Hoidon aikana saat istua rennosti tuolilla.

 

Stressinpoisto – Intialainen päähieronta ja kasvohieronta

30 min. + 30 min. 75 €
Tehokas yhdistelmä jonka rentouttava vaikutus vaikuttaa lopulta koko kehoon. Intialainen päähieronta keventää ajatukset ja saa virtauksen kulkemaan ylhäältä alas. Pedillä tehtävä kasvohieronta sinetöi rentoutumisen ja takaa euforisen olon.

 

Rentouttava kasvohieronta

30 min. 45 €
Rentouttava kasvohieronta linnunlaulun säestyksellä pyyhkii mielestä kiireen ja stressin. Kasvohieronta rentouttaa kokonaisvaltaisesti ja parantaa ihon verenkiertoa sekä aineenvaihduntaa. Hieronta tehdään ihoa kosteuttavilla ja ravitsevilla öljyillä.
Hoito sisältää alkupuhdistuksen ja ihoa hellivän kasvohieronnan luonnonkosmetiikalla.

 

Hehkeä Heili

Kirkastava ja kosteuttava kasvohoito 30 min. + aromahieronta (selkä tai jalat)  30 min. 90 €

Kirkastava ja kosteuttava kasvohoito 60 min. + aromahieronta (selkä tai jalat)  30 min. 125 €

Hehkua ja hemmottelua kasvoille sekä vartalolle. Hoitoon sisältyy ihoa kirkastava ja kosteuttava kasvohoito ihotyypin mukaan sekä aromahieronta Frantsilan eteerisillä öljyillä.

 

Energiahoito – Natural Healing

60 min. 70 €
Energiahoito tasapainottaa ja rentouttaa kehoa. Avaa energiakanavia, puhdistaen ja poistaen kielteisiä tunteita. Hoitoon kannattaa tulla rennoissa ja kiristämättömissä vaatteissa. Hoidon aikana keho käydään läpi kevyin painalluksin. Keho on viisas ja viestii hoitajalle, näistä viesteistä keskustellaan hoidon päätteeksi luottamuksellisesti ja hoitajalla on salassapitovelvollisuus. Tulethan hoitoon avoimin mielin ja sydämin.