Rentouttavat hoidot

Aivan autuas

– vartalohoito 90 min. 115 €
Hoito virkistää ja tasapainottaa kehoa, palauttaa sille kuuluvan vireyden ja elinvoiman takaisin. Hoito aloitetaan virkistävällä jalkakylvyllä ja kuorinnallla. Vartalohoitoon kuuluu selän suolakuorinta, kuivaharjaus koko keholle, käsien kuorinta ja naamio sekä nestekiertoa vilkastuttava pitkä hieronta.

Reporankana

– vartalohoito 90 min. 115 €
Rentouttava hoito stressaantuneelle keholle ja uniongelmiin. Hoito aloitetaan rentouttavalla jalkakylvyllä ja kuorinnalla. Vartalohoitoon kuuluu selän suolakuorinta, kuivaharjaus koko keholle, käsien kuorinta ja naamio sekä nestekiertoa vilkastuttava pitkä hieronta. Pitkän hieronnan aikana vapaudut vähitellen jännityksistä ja levollisuus laskeutuu koko kehoon.

Rosenterapia

– ensimmäinen hoito 90 min. 50 €
– jatkohoito 60 min. 50 €

Rosenmetodi on kokonaisvaltainen keho-mielitietoinen hoitomuoto, jossa käytetään kosketusta sekä tarpeen mukaan sanoja. Rosen-hoidossa terapeutin kuuntelevien käsien ja läsnäolevan olemuksen avulla meillä on mahdollisuus saada kosketus kehossamme oleviin jännityksiin. Hoito vaikuttaa hermojärjestelmäämme ja tekee meidät sisältä käsin tietoisemmiksi omasta elävästä kehostamme. Oivallamme että omaa itseä on mahdollista todella kuunnella ja alamme avautua enemmän omaksi itseksemme ja näyttää kuka olemme.

Lounatuuli aromahieronta

Aromahieronta – 60 min. 70 €, 90 min. 95 €

Anna tuulen tuuditella, tasapainottaa mieli ja keho. Hoito luo levollisen olon koko olemukseen. Hoidossa käytetään tasapainottavaa eteeristä tuoksuyhdistelmää ja hoidon aluksi tehdään kuivaharjaus.

Onni omana – aromahieronta

Aromahieronta – 60 min. 70 €, 90 min. 95 €

Ota onni omaksi, puhdistunut keho tavaksi. Virkistävä ja aineenvaihduntaa kiihdyttävä hoito. Hoidossa käytetään aineenvaihduntaa kiihdyttävää tuoksuyhdistelmää ja hoidon aluksi tehdään kuivaharjaus.

Lumoava lehto aromahieronta

Aromahieronta – 60 min. 70 €, 90 min. 95 €

Lumoudu rennosta olosta, anna tunteen levitä koko kehoon. Hoito hellii kireitä lihaksia ja mieltä. Hoidossa käytetään rentouttavaa eteeristä tuoksuyhdistelmää ja hoidon aluksi tehdään kuivaharjaus.

Pieni Huili aromahieronta

Aromahieronta – 60 min. 70 €, 90 min. 95 €

Pieni Huili -aromahieronta kuljettaa sinut metsäpolulle, jossa kataja, seetri ja sypressi tuoksuu. Juureva, rentouttava ja raikas matka metsän uumeniin. Hieronnan jälkeen olo on rentoutunut ja maadoittunut.

Kuumakivihieronta

60 min. 70 €, 75 min. 80 €, 90 min. 90 €
Kuumakivihieronnassa käytetyt sileät luonnon basalttikivet kuljettavat lämmön syvälle kudoksiin. Hieronta syvärentouttaa lihaksia, parantaa verenkiertoa ja aktivoi nestekiertoa. Rento ja lämminolo leviää koko kehoon.

Intialainen päähieronta 

45 min. 55 €
Päähieronta rentouttaa kehoa ja elvyttää verenkiertoa pään- ja niskan alueella, virkistää ja kirkastaa ajatuksia. Hoidon aikana saat istua rennosti tuolilla.

Energiahoito – Natural Healing

60 min. 65 €
Energiahoito tasapainottaa ja rentouttaa kehoa. Avaa energiakanavia, puhdistaen ja poistaen kielteisiä tunteita. Hoitoon kannattaa tulla rennoissa ja kiristämättömissä vaatteissa. Hoidon aikana keho käydään läpi kevyin painalluksin. Keho on viisas ja viestii hoitajalle, näistä viesteistä keskustellaan hoidon päätteeksi luottamuksellisesti ja hoitajalla on salassapitovelvollisuus. Tulethan hoitoon avoimin mielin ja sydämin.

Selän ultraäänipuhdistus

– selän alueen ihonpuhdistus ultraäänellä 45 min. 50 €
Ultraäänipuhdistus poistaa selän epäpuhtaudet hellävaraisesti. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan ja syväpuhdistuksen ultraäänellä sekä selkää rauhoittavan loppuvoiteen.