Rentouttavat hoidot

Aivan autuas

– vartalohoito 90 min. 120 €
Hoito virkistää ja tasapainottaa kehoa, palauttaa sille kuuluvan vireyden ja elinvoiman takaisin. Hoito aloitetaan virkistävällä jalkakylvyllä ja kuorinnallla. Vartalohoitoon kuuluu selän suolakuorinta, kuivaharjaus koko keholle, käsien kuorinta ja naamio sekä nestekiertoa vilkastuttava pitkä hieronta.

Reporankana

– vartalohoito 90 min. 120 €
Rentouttava hoito stressaantuneelle keholle ja uniongelmiin. Hoito aloitetaan rentouttavalla jalkakylvyllä ja kuorinnalla. Vartalohoitoon kuuluu selän suolakuorinta, kuivaharjaus koko keholle, käsien kuorinta ja naamio sekä nestekiertoa vilkastuttava pitkä hieronta. Pitkän hieronnan aikana vapaudut vähitellen jännityksistä ja levollisuus laskeutuu koko kehoon.

Kelpoa lepoa

– vartalohoito 120 min. 160 €
Kaipaatko elämään lisää onnellisuutta? Tämä hoito saa hymyn huulille ja olon veteläksi. Tutkimukset todistaa, että syvällä rentoutumisella saadaan jopa lisää elinpäiviä!

Hoitoon laskeudutaan rentouttavalla jalkojen epsom-suolakylvyllä ja kuorinnalla. Näiden jälkeen siirryt pedille rentoutumaan ja nauttimaan kokonaisvaltaisesta jalkahoidosta (sisältää mm. jalkoja pehmentävän jalkanaamion).
Selkä ja kädet kuoritaan suolakuorinnalla, muut osat vartaloa saa lempeän kuivaharjauksen. Koko vartalo kosteutetaan rauhoittavalla vartaloseerumilla (seerumi sisältää mm. aloeta, herukkaa, kauraa ja hillaa) sekä iholle sopivalla voiteella. Rentouttavan hieronnan aikana seerumi ja tehovoide imeytyy kehoon kosteuttaen ihon kimmoisaksi. Vartalohoidon lisäksi tehdään kevyt ja lempeä kasvohoito ihotyypin mukaisesti. Hoidon kruunaa päähieronta, jolla poistetaan viimeisetkin stressin rippeet ja tasapainoitetaan mieli.

Lounatuuli aromahieronta

Aromahieronta – 60 min. 72 €, 90 min. 97 €

Anna tuulen tuuditella, tasapainottaa mieli ja keho. Hoito luo levollisen olon koko olemukseen. Hoidossa käytetään tasapainottavaa eteeristä tuoksuyhdistelmää ja hoidon aluksi tehdään kuivaharjaus.

Onni omana – aromahieronta

Aromahieronta – 60 min. 72 €, 90 min. 97 €

Ota onni omaksi, puhdistunut keho tavaksi. Virkistävä ja aineenvaihduntaa kiihdyttävä hoito. Hoidossa käytetään aineenvaihduntaa kiihdyttävää tuoksuyhdistelmää ja hoidon aluksi tehdään kuivaharjaus.

Lumoava lehto aromahieronta

Aromahieronta – 60 min. 72 €, 90 min. 97 €

Lumoudu rennosta olosta, anna tunteen levitä koko kehoon. Hoito hellii kireitä lihaksia ja mieltä. Hoidossa käytetään rentouttavaa eteeristä tuoksuyhdistelmää ja hoidon aluksi tehdään kuivaharjaus.

Kuumakivihieronta

60 min. 75 €, 75 min. 85 €, 90 min. 95 €
Kuumakivihieronnassa käytetyt sileät luonnon basalttikivet kuljettavat lämmön syvälle kudoksiin. Hieronta syvärentouttaa lihaksia, parantaa verenkiertoa ja aktivoi nestekiertoa. Rento ja lämminolo leviää koko kehoon.

Intialainen päähieronta 

45 min. 55 €
Päähieronta rentouttaa kehoa ja elvyttää verenkiertoa pään- ja niskan alueella, virkistää ja kirkastaa ajatuksia. Hoidon aikana saat istua rennosti tuolilla.

Stressinpoisto – Intialainen päähieronta ja kasvohieronta

75 min. 75 €
Tehokas yhdistelmä jonka rentouttava vaikutus vaikuttaa lopulta koko kehoon. Intialainen päähieronta keventää ajatukset ja saa virtauksen kulkemaan ylhäältä alas. Pedillä tehtävä kasvohieronta sinetöi rentoutumisen ja takaa euforisen olon.

Rentouttava kasvohieronta  

30 min. 42 €
Rentouttava kasvohieronta linnunlaulun säestyksellä pyyhkii mielestä kiireen ja stressin. Kasvohieronta rentouttaa kokonaisvaltaisesti ja parantaa ihon verenkiertoa sekä aineenvaihduntaa. Hieronta tehdään ihoa kosteuttavilla ja ravitsevilla öljyillä. Hoito sisältää alkupuhdistuksen ja rentouttavan kasvohieronnan luonnonkosmetiikalla.

Energiahoito – Natural Healing

60 min. 67 €
Energiahoito tasapainottaa ja rentouttaa kehoa. Avaa energiakanavia, puhdistaen ja poistaen kielteisiä tunteita. Hoitoon kannattaa tulla rennoissa ja kiristämättömissä vaatteissa. Hoidon aikana keho käydään läpi kevyin painalluksin. Keho on viisas ja viestii hoitajalle, näistä viesteistä keskustellaan hoidon päätteeksi luottamuksellisesti ja hoitajalla on salassapitovelvollisuus. Tulethan hoitoon avoimin mielin ja sydämin.

Selän ultraäänipuhdistus

– selän alueen ihonpuhdistus ultraäänellä 45 min. 55 €
Ultraäänipuhdistus poistaa selän epäpuhtaudet hellävaraisesti. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan ja syväpuhdistuksen ultraäänellä sekä selkää rauhoittavan loppuvoiteen.