Marraskuu alkoi erikoisen lämpimänä. Kirpeä pakkanen ei vielä huurruta puiden lehtiä ja osa lehdistä pysyttelee viimeisillä voimillaan oksistossa. Marraskuu on myös rauhoittumisen ja juhlan aikaa. Muistetaan isää hemmottelulla ja huomiolla! Pieni Huili tarjoaa tähän monta mahdollisuutta. Hoitopaletista löytyy ihana hemmottelupaketti joka kattaa sekä jalkahoidon että kasvohoidon. Voit valita hoidetaanko jalkoja vai kasvoja pidempään 90 min. mittaisessa hoitopaketissa. Miehen kasvojen iho kaipaa myös kosteutusta kun mennään kohti kuivempaa ja viileämpää vuodenaikaa. Nyt on hyvä hetki päivittää hoitorutiinit ja saada vihjeet talvi-ihon hoitoon. Samalla kannattaa päivittää tuotteet paremmin talvi-ihoa suojaaviin tuotteisiin.

Hoitopalettiin tulee marraskuussa myös uusi Pieni Huili -aromahieronta, se kuljettaa sinut metsäpolulle jossa seetri, kataja ja sypressi tuoksuu. Juureva, rentouttava ja raikas matka metsän uumeniin. Hieronnan jälkeen olo on rentoutunut ja maadoittunut.

Hoitolassa aloittaa ensi maanantaina uusi aromaneuvoja, Katja, jonka käsialaa on Pieni Huili -aromaöljysekoitus. Voit varata Katjalle ajan aromaneuvontaan hänen omilta nettisivuiltaan: www.turstrom.com