Kellojen siirto valaisee hetken aamuja, jos sinulla on kirkasvalolamppu niin nyt on hyvä hetki etsiä se komerosta ja sijoittaa ruokapöydälle tuomaan lisää virkeyttä. Mikäli päivärutiinit antavat myöten, käy ulkona keskipäivällä, hengitä raikasta ilmaa ja kerää kehoosi valonsäteitä – mikäli niitä tarjoillaan. Ja aina on tarjolla Pieni Huili!

”Toivo on kyky nähdä, että on olemassa myös valoa huolimatta kaikesta pimeydestä.” – Desmond Tutu
Tutun viisaus kannattaa pitää mielessä – kaikesta pimeydestä huolimatta on valoa. Vain muutos on pysyvä olotila meissä ja maailmassa. Luontoa tarkkailemalla on helppoa hyväksyä muutos, maisema muuttuu ja sää sitäkin enemmän. Tähän aikaan suosin myös pientä stoalaisuutta, ei täyttä apaattisesti asioihin suhtautumista vaan tiettyä etäisyyttä siihen mihin ei voi itse vaikuttaa. Sisäistä valoa kaikille tähän pimeään aikaan.

♥
Pia on tehnyt lokakuusta lähtien kaikki nettisivuilta ostetut lahjakorttihoidot. Olethan yhteydessä mikäli et löydä aikaa, pia@pienihuili.fi tai puhelin 040 830 6042.

♥

Rabbe Thomasson siirtyy marraskuun alusta kotivastaanotolleen osoitteeseen Lahnaruohontie 4.
Voit varata häneltä jatkossakin ajan Rosenhoitoon numerosta 040 850 0734. Soittamalla tai tekstiviestillä.

Psssst: Isänpäivän erikoishoitotarjouksena: Intialainen päähieronta + kasvohieronta yhteensä 70 e! Timman ajanvarauskalenterista voit varata ajan suoraan tähän hoitoon.