Hieronnassa on ihana käydä, mieli ja keho rentoutuu ja pääset hetkeksi täysin pois arjesta. Täydellinen pysähtyminen ja rentoutuminen on kallisarvoista silloin, kun kiire ja velvollisuudet rytmittävät päivät täyteen. Kehonhuolto on tärkeää kun tarvitset palauttavaa huoltoa tai hoidat kehossa olevia kiputiloja. Hieronnan päätarkoitus on rentouttaa, venyttää lihaksia ja tuoda niihin lisää lämpöä, verenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Lihasten elastisuus on parempi hieronnan jälkeen ja hieronta lisää lymfakiertoa eli kudoksissa kulkevat nesteet kulkeutuvat helpommin imusolmukkeisiin. Kaiken tämän lisäksi keho erittää endorfiinia ja tästä tulee mukavan euforinen olo, eikä kiputilat tunnu enää pahalta.

Pienessä Huilissa huomioidaan keho ja mieli kokonaisuutena. Taustalla soiva linnunlaulu tuo luonnon äänimaisemana tilaan. Kun suljet silmät, voit nähdä itsesi kävelemässä keväisessä metsässä tai istumassa rantakivellä kesäpäivänä. Luonnonäänet ovat meille automaattisesti rauhoittavia ja luonnollisia taustaääniä,  niiden avulla on stressitaso laskee jo ensimmäisen 10 minuutin aikana.

Pienen Huilin hierontaöljynä on ihoa hoitava luomulaatuinen Frantsilan hoitoöljy. Hoitoöljyn öljypohjana ovat kylmäpuristetut luomukasviöljyt (auringonkukan siemen- ja oliiviöljy)

Öljy sisältää hyvin paljon yrttejä, uutteita, eteerisiä öljyjä sekä kukkatippoja. Öljyn tarkoitus on lievittää kipua, laukaista jännityksiä, elvyttää verenkiertoa, aktivoida lymfakiertoa ja vaikuttaa puhdistavasti. Hoitoöljyssä on valtava määrä vaikuttavia aineita ja avaan tässä niistä vain muutamia. Tuoksuina ehkä tunnistaa parhaiten rosmariinin, mesiangervon, siankärsämön ja mäkikuisman. Rosmariini on desinfioiva ja antibioottinen yrtti, se parantaa ja korjaa ihoa hellävaraisesti sekä rentouttaa ylikuormittuneita lihaksia. Mesiangervoa on käytetty kansanlääkinnässä palohaavoihin sekä märkivien haavojen hauteeksi. Mesiangervo sisältää salisyylihappoa ja sillä on tulehdusta poistava vaikutus. Siankärsämö on myös vanha käytetty rohto. Tarina kertoo norjalaisesta, joka leikkasi vahingossa sormen irti ja kun hän kietoi sen siankärsämön lehtiin ja siankärsämöviinaan kostutettuun riepuun niin sormi parani nopeasti. Siankärsämöä on käytetty Suomessakin haavojen hoidossa ja sillä on antibakteerisia vaikutuksia. Mäkikuisma on antibakteerinen, tulehdusta hillitsevä, verenkiertoa edistävä ja haavoja umpeuttava yrtti. Se sopii erittäin hyvin kuivalle ja haavaiselle iholle. Näiden lisäksi hoitoöljyssä on mukana vaivaiskoivun lehtiä, pajun kuorta, suopursua, katajan marjoja, ratamon lehtiä, koivun silmuja sekä arnikkia. Lisäksi eteerisiä öljyjä: rosmariinia, basilikaa, katajaa ja mäntyä. Kukkaterapiauutoksina: lumme, metsätähti ja suopursu. Hoitoöljyyn lisätty arnikki on homeopaattinen ja antaa lisäapua erilaisten traumojen hoidossa.
Tämä hoitoöljy on hyvin moniulotteinen ja tuoksuiltaan rikas.  Kun tulet Pieneen Huiliin niin todennäköisesti tämä tuoksusinfonia tulee sinua ensimmäisenä vastaan.

Hieronnat on mahdollista tehdä myös täysin tuoksuttomilla tuotteilla.

Tervetuloa nauttimaan luonnon äänimaisemasta sekä ihoa hoitavasta rentouttavasta hieronnasta!