Tervetuloa Pienen Huilin sivuille! Olen kokonaisvaltaisen ihonhoidon nimiin työskentelevä hyvinvoinnin ammattilainen. Toivon, että löydät inspiraatiota ja iloa tarinoistani.

Yksi tärkeimmistä asiosta elämässä on löytää oikea sisäinen rytmi ja se mystinen eheys. Meissä on kaikissa puolia, joiden pitää saada näkyä, kauneutta, rumuutta, onnellisuutta, pettymystä, vahvuutta, heikkoutta, iloa, vihaa ja paljon muuta. Liian usein pitäisi muuttua ja tulla toisenkaltaiseksi, jotta olisi hyväksyttävä. Jokainen elämänvaihe ja ikä mahdollistaa sinut kauneuden äärelle, voit nauttia luonnosta ja sen kauneudesta tai vaikka vain rauhallisesta hetkestä kahvi- tai teekupin äärellä. Kauneus on arjen pienissä asioissa. Rytmi luo elämään tasapainoa. Kun elämässä tietyt asiat soljuu hyvin ja muistat huomioida itsesi. Liian usein uuvutaan, kun palvellaan sekä työpaikalla, harrastuksissa että ystävien parissa. Oma tila ja omat tarpeet unohtuvat. Uhrina oleminen uuvuttaa ja tekee vihaiseksi. Tarvitsemme lepoa, hoivaa ja huomiota voidaksemme hyvin. Yhteys itseen on muodostettava pysähtymisen ja omien tarpeiden huomioimisen kautta.

Kun olet kokonainen ja eheä voit hyväksyä ja rakastaa itseäsi sellaisena kuin olet, kaikkine puolinesi. Maailma on vääristänyt kauneuskäsitteen. Olemme kauniita ja ainutlaatuisia juuri sen kokoisina ja ikäisinä kuin olemme. Sisäinen ja ulkoinen kauneus lisääntyy, kun nautit elämästä ja rakastat itseäsi. Hyväolo säteilee ja kaunis hymy pelastaa pilvisenkin päivän. Toivon, että voin tuoda elämääsi ripauksen hyvää oloa ja hyväksyntää, joko hoidon tai tarinan tavoin. Olet lämpimästi tervetullut hoitooni ja lukemaan hyvän olon tarinoita.